Ny hjemmeside

Når du vil have en ny hjemmeside så er det en god ide at få flere tilbud inden du beslutter dig.

Her kan du få tilbud fra flere forskellige hjemmesidebyggere. Udfyld formularen så tager vi fat i vores Danske udviklere der selv sidder og bygger din nye hjemmeside.

Ny hjemmeside

Når du vil have en ny hjemmeside så er det en god ide at få flere tilbud inden du beslutter dig.

Her kan du få tilbud fra flere forskellige hjemmesidebyggere. Udfyld formularen her under så tager vi fat i vores Danske udviklere der selv sidder og bygger din nye hjemmeside.

Lille hjemmeside / visitkort

Har du brug for en lille hjemmeside til din restaurant, klinik eller håndværksvirksomhed så behøver det ikke koste så meget at få den lavet.

Der er flere seriøse hjemmeside byggere der kan lave en ny hjemmeside til dig for omkring 5000 kr.  

Mellem hjemmeside med blog

Har du brug for en lidt større hjemmeside til din virksomhed, så kan vi også sagtens lave det. En hjemmeside med blog kræver lidt mere at sætte op til dig.

En hjemmeside med blog kan ofte sættes op til dig for omkring 8000 kr. og så er du godt kørende.
En basis blog er med max 3 kategorier.
En mellem blog er max 10 kategorier.
En stor blog er med max 25 kategorier.

Stor hjemmeside med blog

Har du brug for en stor hjemmeside til din virksomhed, så kan vi sagtens lave det. En stor hjemmeside indeholder ofte mere end 20 url ud over din blog. Ofte er bloggen også stor. 

En stor hjemmeside med blog kan ofte sættes op til dig for omkring 15.000 kr. og så er du godt kørende.
En basis blog er med max 3 kategorier.
En mellem blog er max 10 kategorier.
En stor blog er med max 25 kategorier.

Bolig og have magasin er et eksempel på en ny hjemmeside med blog, med flere kategorier og flere blogindlæg.

Få en komplet ny hjemmeside for 5000 kr og op efter.

Du kan sagtens få en komplet ny hjemmeside for 5000 kr + moms. En hjemmeside til den pris  er ofte en side der bruges som visitkort. Du vil have de mest nødvendige informationer på siden.

En hjemmeside til 5000 kr indeholder en standart forside, en side med beskrivelse af din ydelse og en kontakt side.

Så skal du have de lidt mere obligatoriske sider. En til Cookiepolitik, en til privatlivspolitik, en til dine handelsbetingelser og du skal have en lovpligtigt samtykke boks. Her bruger vi complienz som er rigtig effektiv og overholder kravene der stilles til samtykke erklæringer.

Hjemmesiden vil være responsiv og fungerer på både pc, tablet og mobil. Her i 2024 kommer de besøgende 50 / 50 fra pc eller mobiler. Før hen var det Mobile frist men nu forventer google at du har lige meget styr på begge versioner. 

 

Få en større ny hjemmeside for +5000 kr.

Teamet af freelancere har stor erfaring med at bygge hjemmesider eller at ombygge hjemmesider. Så om du har brug for en helt ny hjemmeside eller du blot vil have nyt look og beholde alt på din hjemmeside så kan en af freelancerne klarer det for dig.

Gennem tiden er det blevet til mange hundrede hjemmesider som vore freelancere har haft finger i. Det der er fordelen ved at få en eller flere freelancer her fra teamet er at vi er van til at arbejde sammen og vi ved hvem der er bedst til lige netop din hjemmeside opgave.

Hvis der er behov for en grafiker så har vi også vores egen grafiker tilknyttet vores team som vi kan trække på.

Det er 100% uforpligtende at få en snak med os om mulighederne. Du kan også bede om at snakke med teamlederen inden du bliver sendt ud til freelance konsulenterne.

Når hjemmesiden er betalt så er det din egen hjemmeside

Alle freelancere her bygger hjemmesider som er DIN. Her får du din egen hjemmeside og du ejer den når den er betalt. Her er ingen lange bindinger eller aftaler du ikke kan gennemskue. 

Det vi aftaler er det der står i din ordrebekræftelse. Du får aftalen til gennemlæsning inden du bestemmer dig for om det er den aftale du vil gå med. Første rate skal være på freelancerens konto før arbejdet påbegyndes.

Når din nye hjemme side bygges så ligger den på freelancerens domæne / server og når sidste rate bliver betalt så overføres hjemmesiden til din server / domæne og derefter er hjemmesiden din lige så længe du vil have den.

Vi anbefaler altid at du laver en aftale med en der kan vedligeholde din hjemmeside. Dette kan gøres fra 249 kr pr måned og opefter.

Har du brug for SEO optimering?

Hvis din hjemmeside skal findes på Google så kan det være en god ide at få lavet løbende SEO optimering. Alle vil være på side 1 på Google men der er desværre kun plads til få på side 1. Derfor er det vigtigt at du kommer på side 1 inden for de søgeord som der er vigtige for din hjemmeside. 

En professionel SEO ekspert kan hjælpe dig med at blive fundet på Google. Se dig for for når du leder efter en til at udføre dit SEO  arbejde. Teamet har en kompetent seo specialist der har arbejdet intensivt med optimering af alle typer hjemmesider.

Hvis du selv vil lære at optimerer din hjemmeside så kan du også få hjælp af vores freelancer konsulenter.