Forandring, et træ gennem årstiderne, vinter, foraar, sommer og efterår

Hvem Er Vi?

Vi er et team af inderligt ihærdige og nysgerrige mennesker, med et uhørt ønske om fælles udvikling.

Alle hos os har en forskellig fortid erhvervsmæssigt - det kan f.eks. være design, grafiker, kodeskrivning i diverse sprog, markedsføring og ikke mindst salg.

Vigtigst af alt er dog vores alles fælles standpunkt: kundeservice!
- ingen af vores kompetencer og ideer er nødvendige, hvis ikke vi kan sørge for at kunden når glad i mål.
Derfor tilknyttes alle kunder en fast konsulent som løbende vil ringe og sikre sig at alt spiller - over forventning.

Professionelt Dansk Webdesign Med Øje For Detaljerne

Rabat

Vi mener, som så mange andre, at de bedste kunder - er dem som bliver.
Derfor har vi allerede fra opstart sørget for at inkorperere en rabattrappe, til fordel for alle vores fantastiske kunder som benytter sig af vores services & ydelser over længere perioder.
- skulle jeres behov alligevel gå ud over hvad vores pakker inkluderer, sørger vi for at skræddersy en pakke særligt dedikeret til jer specifikt.

Se mere om vores priser her

Jeres Egen Hjemmeside

I har fra start fuldstændig og komplet kontrol over jeres side og alle aktiviteter i forbindelse hermed.
Det betyder naturligvis også at I ligeså har fuldt ejerskab over siden, hvilket vi er opmærksomme på er et generelt punkt til bekymring ved valg af udbyder. Vi udvikler som udgangspunkt alle websites i open-source CMS-systemer såsom Joomla og Wordpress.
Med andre ord skal I altså som kunde hos os, ikke bekymre jer for om I kan rette på siden selv, og tage den med ved eventuel afslutning af vores samarbejde.

Support & Drift

Som kunde er der intet værre end når ens produkt fejler, derfor vil I fra tid til anden eventuelt komme til at opleve at vi anbefaler en mere omfattende løsning, end hvad I måske på forhånd havde forestillet jer - dette gøres naturligvis udelukkende hvis vi vurderer det som den bedste løsning til at ramme jeres ønskede publikum, med den bedst tænkelige effekt for jeres penge.
Verden har udviklet sig ualmindeligt hurtigt når det drejer sig om internettet, og vi i Mercurius Marketing sørger for at danne de bedste rammer og forudsætninger, for at alle vores kunder er i overensstemmelse med diverse lovgivninger omhandlende deres hjemmeside og eventuelt også SoMe side(r).
Samtidig sørger vi for at hjælpe til med at I som kunde er klar til at møde de mere og mere komplekse digitaliseringsbølger, og derved samtidig få glæde af at de ligeså bliver mere lukrative som udviklingen tager sin gang.


Og vigtigst af alt - så står vi klar til at hjælpe hvis uheldet skulle være ude.

Referencer

Her kan I se en lille håndfuld tidligere projekter vores udviklere har designet
Mercurius-marketing-aps-logo

KONTAKT OS

FØLG OS