Vi forbeholder os retten til, til enhver tid, med øjeblikkelig virkning at opdatere og ændre vores politikker og vilkår – i tilfælde af at dette sker, vil det fremgå af vores ændringslog (jf. punkt. 10). 

Vi vil ikke direkte oplyse kunder, besøgende og brugere af hjemmesiden om dette – og derfor anbefales det med jævne mellemrum at læse denne persondatapolitik for eventuelle ændringer.

Disse er gældende for alle aktiviteter og hjemmesider ejet og drevet af Mercurius Marketing ApS.

 

 

 

 

1.     Hvad mener vi om persondata & privatliv?

  • Privatliv og persondata er noget som skal beskyttes, og er en given ret.
  • Både indsamlingen såvel som opbevaringen af personlige data, medfølger et stort ansvar – derfor skal det altid før indsamlingen finder sted, overvejes hvorvidt det er en absolut nødvendighed at behandle disse data.
  • De fleste ser sig helst fri for spam, hvis det er en mulighed – det gør vi også.
  • Fortrolighed imellem alle parter er en nødvendighed.

 

2.     Links til lovgivning på området

Denne hjemmeside, og alle hjemmesider tilhørende Mercurius Marketing ApS, er fra publicering designet til at være i overensstemmelse med følgende internationale og nationale bestemmelser og lovgivning – med fokus på beskyttelse af privatliv og persondata.

 

  • EU Data Protection Directive 1995
    (Du kan læse hele lovgivningen her – DPD)
  • UK Data Protection Act 1998
    (Du kan læse hele lovgivningen her – DPA)
  • EU General Data Protection Regulation 2018
    (Du kan læse hele lovgivningen her – GDPR)

 

I og med at vores side(r) er i overensstemmelse med ovenstående lovgivning, er vi med stor sandsynlighed ligeså i overensstemmelse med lignende lovgivning i andre lande.
Hvis du er i tvivl, eller mener, at vores side(r) ikke er i overensstemmelse med dansk lovgivning, vil vi altid blive glade for at høre fra dig – kontakt i givne tilfælde da vores i afsnit 9 angivne Data Protection Officer ”DPO”.

 

3.     Hvilke persondata indsamler vi i Mercurius Marketing, og hvad er formålet med dette?

3.1.    Deltagerdata og Salgsdata

Ved enten køb eller gennem nogle af vores produkter og forløb, tegner den enkelte deltager/ det enkelte selskab sig op med følgende information (dataen indsamlet her, vil blive benyttet i fremtidig dialog, samt hvis samtykke hertil – markedsføring tilrettet den/ de enkelte deltagere:

  • Fornavn og efternavn
  • Ansættelsessted (samt hvis salg, CVR.Nr.)
  • Emailadresse
  • Arbejdstelefonnummer
  • Faktureringsadresse (udelukkende ifbm. salg.)

 

3.2.    Besøgsstatistik

Til at håndtere dette bruger vi i Mercurius Marketing, som stort set alle andre, Google Analytics (ofte kaldet GA) til at tracke bruger interaktion med vores hjemmeside(r).
Den data som indsamles bruges til at se følgende:

  • Hvor mange besøger hjemmesiden
  • Hvordan finder de besøgende vores hjemmeside
  • Hvordan de besøgende anvender siderne
  • Hvordan de navigerer rundt på hjemmesiden &
  • Hvis afgivet samtykke hertil – markedsføring samt statistikker herfor.

GA indsamler ydermere data om din geografiske lokation, din enhed, din internetbrowser og det operativsystem som anvendes fra din enhed. Ingen af nævnte data kan personificere eller ligefrem identificere dig overfor for Mercurius Marketing. GA indsamler også din enheds IP-adresse, som kan anvendes til at identificere dig, men Google giver ikke os i Mercurius Marketing adgang til denne data. Google anses for at være en tredjeparts data indsamler – se mere om dette i afsnit 6.

GA anvender cookies, hvor du kan læse mere om dette på følgende her.

Denne hjemmeside anvender analytics.js implementeringen fra GA. Hvis du ikke tillader cookies i din internetbrowser, vil GA ikke kunne indsamle data om dit besøg på hjemmesiden.

3.3.    Kontaktformular & mail links

Når du vælger tage kontakt til os via kontaktformularen på vores hjemmeside(r) eller via eventuelle mail links, vil ingen af de personlige data du oplyser blive gemt på hjemmesiden, videresendt til eller bearbejdet af tredjepart.

Dine data bliver samlet i én mail og sendt til Mercurius Marketing via SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Hjemmesidens SMTP-server er beskyttet af TLS (også kendt som SSL), hvilket ganske simpelt betyder at indhold i mailen er krypteret med SHA-2, 256-bits kryptering. Indholdet i mailen bliver dekrypteret når den frem til os i Mercurius Marketing – på denne måde sikre vi at alle dine oplysninger og eventuelle spørgsmål til os, bliver leveret på fortrolig vis.

3.4.    Nyhedsbrev

Når du vælger at tilmelde dig nyhedsbrevet fra en af vores hjemmesider, vil din indtastede emailadresse blive videresendt til MailChimp, som anvendes til mail marketing. MailChimp er en tredjepart databehandler – se mere herom i afsnit 6. Emailadressen som du oplyser, vil ikke blive gemt I databasen tilhørende denne hjemmeside eller blive gemt i noget andet system på hjemmesidens server.

Din emailadresse vil fast og sikkert blive hos MailChimp, så længe vi anvender deres service til mail marketing eller indtil du skulle beslutte dig for at framelde dig nyhedsbrevet fra os i Mercurius Marketing.

Du kan framelde dig nyhedsbrevet via link i ethvert nyhedsbrev du har modtaget fra os. Du kan alternativt også framelde dig ved at sende en mail til info@mercuriusmarketing.dk – dette skal gøres fra den emailadresse du har angivet som modtager til nyhedsbrevet fra os.

Så længe din emailadresse er i vores database hos MailChimp vil du modtage op til 1 nyhedsbrev pr. måned.

 

3.5.    Kontakt i forbindelse med salg

Når vi kontakter dig i forhold til at introducere Mercurius marketing samt ydelserne og produkterne vi tilbyder, vil der forud herfor foregå en registrering i vores CRM-system (Adversus).

Informationen anvendes til at opfølgning på telefonsamtaler, møder, salgsbreve og under selve salget – for at sikre korrekt registrering i vores database. Vi registrerer herudover ligeså vores sendte emails og dine svar herpå – dette gøres for gennemsigtighed på tværs af virksomheden, samt muligheden for at øge niveauet af kundeservice, samt den generelle dialog med vores kunder.

 

4.     Hvordan opbevarer vi dine personlige oplysninger/ data?

Dine personlige oplysninger gemmes som udgangspunkt ikke hos Mercurius Marketing, men i databaser hos eksterne samarbejdspartnere såsom One.com som hoster vores hjemmeside(r).
På denne måde undgår vi at have dine oplysninger liggende unødvendigt mange steder – men dog tilgængelige for os, hvis det bliver en absolut nødvendighed.
Hvis du skriver en direkte mail til en af Mercurius Marketing ejet emailadresse, vil vi gemme data på en filserver tilhørende Mercurius Marketing.
Ligeså vil vi jævnfør punkt 3.1. gemme oplysninger/ data på en filserver tilhørende Mercurius Marketing.

4.1.    Retten til oplysning om, hvilke data, vi har registreret omhandlende dig

Hvis du ønsker at få indblik i hvilke oplysninger vi har registreret omhandlende dig, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores DPO – se mere under punkt 9.

 

4.2.    Sletning af data

Forudsat at du ikke kontakter os omhandlende sletning af data vedrørende dig, gemmer vi som absolut maksimum dine data/ oplysninger i 5 år + indeværende kalenderår (dette kan f.eks. være ifm. et salg eller lignende, hvor vi er nødsaget til at gemme dine oplysninger iht. bogføringsloven).

4.2.1.  Retten til sletning af data

Hvis du ønsker at få slettet de oplysninger/ data vi har på dig, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores DPO – se mere under punkt 9.

 

5.     Vedrørende hjemmesidens server

Hjemmeside(r) ejet og drevet af Mercurius Marketing bliver hosted hos One.com – som gemmer alt data på servere i Danmark.

  • Hvis du ønsker at læse nærmere ang. One.com’s persondatapolitik mm. kan du klikke her.

Al trafik mellem en af Mercurius Marketing ejet og drevet hjemmeside og din internetbrowser er krypteret og leveret over SSL ((Secure Sockets Layer) ses f.eks. ved https i din internetbrowsers adresselinje).

 

6.     Tredjeparts data behandlere

Vi anvender i Mercurius Marketing systemer fra tredjepart, som hver især agerer som tredjeparts databehandler. Disse er nøje udvalgt ud fra at de kan overholde bestemmelser og lovgivning som er at finde jævnfør punkt 2.

Størstedelen af disse er placeret i Danmark.
Herudover er der et par enkelte placeret i USA, her sikre vi os at de er i overensstemmelse med EU-U.S. Privacy Shield – ønsker du at læse mere om hvad det er, kan du blot trykke her.

 

7.     Databrud

Enhver form for ulovlig databrud på denne hjemmesides database eller database tilhørende anvendt tredjepart, vil blive offentliggjort til alle personer og rette myndigheder (herunder Datatilsynet) indenfor 72 timer fra databruddet er registreret.

 

8.     Data Controller

Data Controller (ofte kaldet DC) for denne hjemmeside er:

Mercurius Marketing ApS, dansk anpartsselskab med CVR.Nr.: 38 49 81 26

  • Virksomheden har hovedsæde på adressen:
    Godthåbsvej 14, 1. th.
    2000 Frederiksberg
    - C/O Malte Viuf
  • Virksomheden opererer på adressen:
    Bregnerødvej 94 B, 1.
    3460 Birkerød.

 

9.     Data Protection Officer

 

10.  Ændringslog

17/05/2019 - Handelsbetingelser, nye tiltag:
Vi har opdateret vores vilkår; blandt andet for indhold i "standard-pakkeløsninger", grafisk arbejde o.l.